تحولات منطقه

دادستان تهران در جلسه مشترک با نمایندگان دستگاه‌های نظارتی بر بازار خطاب به مسئولان سازمان تعزیرات حکومتی دستور داد تا تمام گزارش‌های گرانی در بازارهای مختلف را به دادستانی تهران اعلام کنند.

صالحی: اسامی نانوایی‌های غیر فعال به دادستانی تهران اعلام شود
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از قوه قضاییه، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران در جلسه مشترک با نمایندگان دستگاه‌های نظارتی و متولی تنظیم بازار، بر افزایش و استمرار نظارت‌های میدانی و تقویت کمی و کیفی تیم‌های بازرسی به منظور کاهش فشار ناشی از نوسانات اخیر بازار، بر مردم و  اقشار آسیب پذیر جامعه تأکید کرد.

صالحی در این جلسه ضمن استماع گزارش‌های نمایندگان سازمان‌های وزارت جهاد کشاورزی، وزارت صمت، سازمات تعزیرات حکومتی، اتاق اصناف، نیروی انتظامی، سازمان اطلاعات سپاه، اداره کل اطلاعات استان تهران و سایر دستگاه‌های نظارتی و متولی امر تنظیم بازار، در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته برای کنترل بازار و گرانی‌های اخیر به ویژه در زمینه توزیع مواد غذایی و مایحتاج عمومی مردم از نمایندگان دستگاه‌های حاضر در جلسه خواست با افزایش نظارت، کنترل و مدیریت بازار مانع اعمال فشار بر مردم و سوء استفاده سودجویان از شرایط شوند.

دادستان تهران با اشاره به فعال شدن گشت‌های مشترک دادستانی و دستگاه‌های نظارتی و متولی تنظیم بازار از اواخر اسفند ۱۴۰۰، بیان کرد: همان طور که در گذشته نیز اعلام شد، این گشت‌ها باید به طور مستمر در طول سال فعالیت کنند و به طور دقیق، هدفمند و تأثیرگذار بر نحوه تأمین و توزیع کالاهای اساسی نظارت داشته باشند و با تخلفات و جرایم در محل وقوع برخورد کنند.

وی با بیان اینکه دادستانی تهران به صورت شبانه روزی آماده اقدام برای مقابله با تخلفات و قانون شکنی‌ها است، تأکید کرد: این گشت‌ها از امروز باید فعال تر و جدی تر شوند و تیم‌های نظارتی به لحاظ کمی و کیفی افزایش پیدا کنند و نتیجه کار به طور مستمر به دادستانی گزارش شود.

صالحی تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی پرونده احتکارهای عمده را به دادستانی اعلام کند تا با تشکیل پرونده قضایی در دادسرا به سرعت مورد رسیدگی قرار گیرد.

وی با تشریح عوامل داخلی و خارجی مؤثر در نوسانات فعلی بازار، از ضابطان قضایی و دستگاه‌های، حاضر در جلسه خواست با افزایش نظارت‌ها، در مقابله با احتکار کالاها، پیگیری مشکلات ترخیص کالاها از گمرک و نظارت بر انبارها با جدیت بیشتری عمل کنند.

دادستان تهران اظهار کرد: کلیه کالاهای متروکه موجود در انبارهای گمرک باید هر چه سریع تر تعیین تکلیف و در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار گیرد.

وی به خطاب به نمایندگان وزارت صمت تاکید کرد: کلیه انبارها و کالاهای موجود در آن ظرف یک‌ماه در سامانه‌های نظارتی ثبت شود و سامانه‌های سیمبا «سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی»، جامع تجارت و جامع انبارها برای سازمان‌های تعزیرات حکومتی، وزارت جهاد کشاوری، نیروی انتظامی و سایر ضابطان قضایی قابل دسترسی باشد.

صالحی ادامه داد: تعداد تیم‌‎های بازرسی وزارت صمت و گشت‌های وزارت جهاد کشاورزی ظرف ۴۸ ساعت پس از دریافت ابلاغیه دادستانی باید افزایش داده شوند.

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های متولی برای تأمین مواد اولیه مورد نیاز کارخانه‌ها به منظور افزایش تولید کالاهای اساسی چاره اندیشی و نتیجه را به کارگروه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری تهران گزارش کنند.

دادستان تهران گفت: باید در کلیه واحدهای تولیدی مهم و دارندگان نشان‌های معتبر تجاری، کارخانه‎های آرد و کشتارگاه‌‎ها، دو بازرس دائمی مستقر شود.

وی از دستگاه‎های متولی نظارت و تنظیم بازار خواست ظرف ۳ روز پس از دریافت مصوبه جلسه، فهرست نانوایی‎‌هایی را که فعال نیستند را به دادستانی اعلام کنند.

صالحی به نیروهای انتظامی و امنیتی حاضر در جلسه دستور داد در زمان مورد نیاز برای کمک به سازمان تعزیرات حکومتی در برخورد با تخلفات و کارشکنی‌ها، اقدام کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.